MV České Budějovice 25.4.2009

25.04.2009 20:48

A je to tu - ráno brzo vstávat, psychicky se připravit na dlouhou cestu do Budějek a modlit se za krásné počasí. Tak takhle začala sobota, kdy jsme vyráželi s Jiříkem na výstavu do Českých Budějovic. Dorazili jsme něco po osmé a k našmu překvápku byla už na místě Marta :) Když jsme došli ke kruhu, docela nás zarazilo, jak je malý pro RR.

Skočila jsem pro papíry a pak jsme s Fíbíčkem vyrazili na menší prochajdu po areálu. Potkali jsme staré i nové známé, takže dračice se trochu zabavila a vyblbla. Když jsme se vrátili, už se posuzovalo a kruh byl naštěstí trochu zvětšen. Marta už se připravovala s Gertem, no a jak jinak opět spolu celý den bodovali ... získali všechno - gratulujeme :)

Čas utíkal a konečně přišly na řadu fenky. Jako obvykle jich bylo celkem dost ve všech třídách. Takže jsme čekali a čekali a sluníčko stále víc svítilo a svítilo. Nám sice modlení za počasí vyšlo, ale Fíboušovi to asi moc dobře nedělalo, protože byla jako mrtvolka. Říkala jsem si, že bude zase pěkně uškvařená a nebude se jí chtít zase běhat v kruhu. Konečně na nás, resp. Martičku a Feebee přišla řada a my s Jiříkem se dekovali pryč. Fíboušek byla fakt pěkně otrávená, pořád škemrala dobrůtky a běhat se jí opravdu nechtělo. Tentokrát ji ale zachránil ten malý kruh :)). Holky bojovaly statečně a vyběhaly V2, res.CACe.

 

Ještě chvilku jsme se zdrželi, abychom viděli boj o BOBa, no a jak jinak, vyhrál Gert.

Martičce gratulujeme k jejím dnešním handlerským úspěchům. Gertovi s Honzíkem ke všem titulům a naší holčičce děkujeme, že to přežila ve zdraví a i při její nevrlosti to dotáhla na res.CACe :)

Protože jsme si s Jiříkem pořdili nový foťák, Jiřík fotil a fotil (aby se to pořádně naučil) a jeho počin můžete zkouknout na www.o2cko.rajce.idnes.cz