Aktivity v březnu

29.03.2016 18:53

Tak co se u nás stalo v březnu?

Focení

S holčičkama jsem si střihla focení v ateliéru u Klárky Olivové - musím říct, že obdivuju její trpelivost s námi :) Každopáně pár "momentek" se povedlo a brzy je sem hodíme.

Hobby závod Dog Racing Klubu

V sobotu 19.3. jsme se zúčastnily s Bellou Hobby závodu ČDRK, kdy Bella startovala ve skupině mladých v solo bězích. Sice měla úplně nejrychlejší čas, ale díky úplnému nezakilování střapečku a díky věkovému omezení si zasbírala trestňáky, tak skončila na bramborovém 4.místě.

Za foto děkujeme týmu JK Animals

Návštěva Jíti, Aishy a Tekouše

Jednou takhle v neděli někdo zvoní u vrátek :) A ona to byla Jíťa s Aishinkou a Tekym ... Holky se sice všechny, včetně sousedovic (naší :)) Emičky, na začátku sprdly navzájem, ale pak už to byla pohoda. Musíme se někdy sejít na neutrální půdě, aby byl úplný klid :)

Návštěva u Jínovic v Liberci

A tak jsem se vydala na pozvání o Velikonoční neděli s Bellou do Liberce. Aimee a Bell sice na začátku po sobě trochu divně koukaly, ale během chvilky si hrály a pacinkovaly se :) S Jínovic jsme pak vyrazili na prochajdu za sněhem :) Byla to úža neděle a ještě jednou jim moc děkuji za pozvání :)