CACIB České Budějovice - podzim 2013

05.10.2013 19:06

Ač se mi moc z různých důvodů jet do ČB nechtělo, tak jsem s Ash vyrazila opět za časných ranních hodin. Dnes měl RR posuzovat p. Franz Zimmermann (A), který je znám svými známkami VD a D - Feebee by mohla vyprávět :)

U kruhu se sešlo standardní osazenstvo, se kterým jsme čekali na svou chvíli v kruhu. A že jsme se načekali ... posuzování skončilo v 15:30 - RR kruh byl jediný, kvůli kterému musela mít nejen uklízecí četa přesčasy :))

No, ale k výsledku ... Pan rozhodčí nezklamal a rozdával VD a D, na které v Čechách nejsme moc zvyklí ...

Hodně pejsků, včetně Ash, nechtělo ukazovat zuby, tak jsem myslela, že odejdeme také s VD nebo D, ale dostaly jsme V. Vzhledem k tak dlouhému čekání a trubička Ash věčnému stání, jsme byly obě dost unavené. Když jsme pak nastupovaly do kruhu k boji o pořadí, Ash se rozhodla, že bude místo postoje sedět. Po mých pár nepublikovatelných slovech do ouška Ashinky se umoudřila a v postoji vydržela, myslím, že jí to docela i běhalo :) Nakonec jsme tedy odcházely s V1, CAC. Škoda jen, že tento titul se nám nepočítá na šampiona, ale co, třeba se příští rok také něco zadaří ... Následný pak boj o CACIBa nepodařil, ale i tak jsem na Ash moc pyšná a omlouvám se jí za ošklivá slova :)

rozhodčí: Franz Zimmermann (A)

Ashley z Pacovského dvora - V1, CAC

za foto děkuji Olga Krásová

Díky za společnost a gratuluji k výsledkům - Oli Krásovic, Míša Prejzková (Míše a Joemu patří velká poklona :)), Kamila Janáčková a spol.