Coursing Svitavy

19.04.2009 20:34

Tak konečně nastal den, kdy jsme se vydaly s Feebee na její druhý coursingový závod do Svitav - RR Sport CUP. Tentokrát nám dělala společnost Oli, Terka a Haidie Krásovic a jejich pohodlné a prostorné autíčko :). Počásko se tu neděli umoudřilo a pěkně nám svítilo sluníčko.

Tentokrát byl závod rozdělen do několika skupin, Feebee i Haidie byly zařazeny do Junior fenek, takže holky běžely hned na začátku. Celý závod zahajovala ségra Fame-borkyně. Jen se spustil střapec, Fíbouš začala mohutně fandit své sestřičce a já pak měla co dělat, abych to naše střívko udržela.

Celý den byl super. Přijeli Krajánci s Bonnie, potkaly jsme se opět se ségrou Fame, kromě Haidie tu byla i Haley, G`Charlie a další štěnda z Korycan, takže zase pěkná Korycanská partička :). Čekání na další kolo jsme si krátily tlacháním a procházkami po okolí. Konečně druhé kolo bylo tady a já zase nemohla naši dračici udržet...

Na výsledky jsme si pěkně počkaly a Fíboušek mezi tím si znovu odběhla za už nejezdícím střepečkem a znovu ho, jen tak aby se neřeklo, zakillovala :). No, vylášení bylo tady a jaké překvápko pro nás, že Feebee se umístila na 2. místě :)) Ségra Fame vyhrála a také se stala Absolutním vítezem, k čemuž jí ještě jednou gratulujeme!!! Také klepeme packou i Haidie, Haley a G`Charlie, protože i jejich časy byly super ...

Tentokrát jsem neměla foťák, protože nevím, jak bych to zvládla, takže chci poděkovat za těch pár foteček všem, kteří zvěčnili hlavně naše pometlo :) Děkovačka tentokrát patří holkám Krásovic, že mě vzaly sebou a vydržely se mnou a hafušou celý den :)

Pár foto najdete na www.moboca.eu a také časem na www.haidie.estranky.cz