Intercanis Brno 27.6.2009

28.06.2009 18:57

Mezinárodka 27.6. 2009 v Brně byla poslední pro Fíbouška před jejími druhými narozeninami, a taky poslední, kdy se předváděla v mezitřídě. Do poslední chvíle jsem nevěděla jestli vůbec mám jet, protože naše drahá má před háráním a tak se chová jak trubička. Po poradě doma a Krajánky jsem v sobotu ráno vyrazila.

Dojely jsme celkem brzy, ale už i tak bylo na prakovištích narváno. Šly jsme zabrat nějakýho fleka u kruhu. Během chvilky se hala zaplnila a my s Fíboušem šly obrazit kamarády a taky se mrnout ke stánkům, kterých tentokrát bylo opravdu požehnaně.

Chvilku po deváté začal rozhodčí p. Herian posuzovat, šlo to celkem rychle, ale i tak jsme stihly několikrát okružní chůzi po areálu, poklábosení s  kamarády, Hankou a ségruší Fame (Feebee si taky chtěla povídat - ale halou se to neslo tak, že jsme musely odejít :)).

 V mezitřídě fenek bylo tentokrát 7, takze konkurence :) .. Poprvé nastupovala i Hanka s Fame - musím holky moc pochvalit - byla to jejich první výstava a zvládly to na Výbornou (až na kecy pana rozhodčího, ze kterých byla Hanka dost rozhozená..). Feebee opět vystavovala Martička a naše berunka ji jako obvykle potrápila - nechtěla ukázat zuby a sáhnout si na ocásek. Běh tentokrát holky zvládly - i když je FB lenoch :). Nakonec si odnášely výborný výsledek V3.

Po vyhodnocení jsme se rozloučily a šly jsme vyzvednout nový pelíšek pro Fíbíčko, který dostane k narozeninám, sbalily saky paky a razily domu, teda ještě se zastávkou na baráčku.