IX. SV a IV. KV ČKRR Orlík

07.09.2009 20:11

Uffff, tak je to konečně za námi :o). S Feebee jsme se zúčastnili víkendu na Orlíku, kde se konala KV a SV ČKRR. Tentokrát jsme s Fíboušem utržily obě akorát tak ostudu, takže komentář bude spíš k ostatním Korycanským hafanům, kteří se náležitě činily :o).

Na Orlík jsme dorazili už v pátek ráno, vzbudili Krajánky, kteří už tam přebývali od čtvrtka, odhodili zavazadla a šli na prochajdu. Přes den se začalo sjíždět další osazenstvo a areál se pomalu plnil. Den ubíhal jak voda, pořád se něco dělo - blbinky s psíky, pomoc při přípravách, klábosení s přáteli …

V sobotu ráno začalo „zrzavé šílenství“, dorazil zbytek páníčků se svými zrzouny a všichni jsme se dostavili k přejímce, vyzvedli si krásnou deku s vyšitým emblémem ČKRR. Mimochodem, deka byla super nápad – i když byla myšlena spíš jako dárek pro pejsky, spousta účastníků ji využila, vzhledem k nepřízni počasí, spíš pro sebe (pejsci měli svoje už z domova) :o) a v 10hod se začalo s posuzováním. Posuzovali manželé Schickerovi z Německa.

První z Korycanské bandy šla na řadu Oli Krásovic s Haidie. Holky vyběhaly ÚŽASNÉ V3 v mladých, k čemuž mooooooooc gratulujeme, protože v takové konkurenci to je úplná bomba!!! A navíc, Haidie dala své paničce asi ten nejlepší dárek k narozeninám, jaký mohla. Dodatečně Oli gratulujeme a přejeme jen to nejlepší!!!

Ve třídě otevřené nastupovala Bonnie, Kejtyna a Feebee s dalšími asi 20ti fenkami. Ve velké konkurenci vyhrála Bonnie, Kejtyna skončila s VD a Feebee si odnesla D (posudek dobrý, dokonce i zuby ukázala, ale když se rozhodčí blížil, zdrhala – takže D máme za povahu). Posuzována byla Deana z Korycanských skal, ale jak dopadla teď bohužel nevím. Další zástupce Korycan, Hedger, získal VD mladých psů.

Odpoledne jsme se ještě s CHS zúčastnili soutěže o nejlepší CHS a nakonec skončili na 3. místě.

V neděli se konečně udělalo trochu lépe, svítilo sluníčko, ale foukalo. Neděle byl velkým dnem pro novou členku Korycanské tlupy – Chelseinku. Oranžovka zastupovala třídu bejbátek a nakonec ji vyhrála, dokonce potom vyhrála i nejlepší štěně. I další štěndo z Korycan bylo úspěšné a získalo druhé místo. Hedger, mezi mladými psy získal V2, Hadie měla tentokrát D (taky za povahu – asi obkoukala od Fíbíčka couvání :o)), ve třídě otevřené Kejtyna dostala VD, Fíbouš posouzena nebyla (couvala před paní rozhodčí, až z kruhu vycouvala úplně). Ale Bonnie, ta se postarala o překvápko dne … nejen , že vyhrála CACe, ale také nejlepší fenu!!!

Celý víkend patřil Krajánkům a jejich CHS – moc gratulujeme! Blahopřejeme i ostatním „Korycanským“, k jejich umístění, protože to opravdu bylo dost náročné a konkurence veliká.

I přes naše osobní neúspěchy s Fíbíčkem, nepřízeň počasí a trochu rozhozených nervíků, se víkend povedl. Děkujeme za společnost všem a někdy příště ….

Pár fotek na   www.o2cko.rajce.net