Klubová výstava ČKRR 13. - 14.9.2008

15.09.2008 21:20

O druhém zářiovém víkendu se konala dvoudenní klubovka ČKRR a my se mohli konečně s Fíboušem „naostro“ zúčastnit této výstavy na Orlíku – Vystrkově. Minule jsme to jaksi nestihli, neb s námi naše miminko bylo jen necelý týden doma.

Na Orlík jsme se vydali v pátek odpoledne. Krajánci už na nás čekali s Kejtynou, mamka Bonýna zůstala doma. Po úvodním kafíčku, jsme sebrali holky a šlo se na procházku. Došli jsme až k přehradě a co se nestalo … Celý rok nemůžeme našeho Fíbouše dostat do vody a najednou to je tady - Fíbíčko se vrhla do vody, takovou šipku … jenže zmizla pod vodou, takže já už zouvala boty, že půjdu pro ní, ale naštěstí se vynořila a začala plavat, vytřeštěný oči, ale plavala a my všichni na břehu v záchvatu smíchu  :) Naštěstí v pátek ještě bylo docela teplo, tak rychle uschla a začala dělat kravinky, jen doufám, že to neodnese nějakou rýmou.

 V sobotu ráno jsme došli pro čísla do kruhu a po 10té hodině začalo klání fenek a psů. Fenky v sobotu posuzovala rozhodčí Rosemary Green. V kruhu mladých bylo fenek pětadvacet. Takže, to že Feebee nakonec skončila s Výbornou bez umístění, je opravdu úspěch. Fíbouš se dokonce přinutila tentokrát i běhat :)

Také dorazila rodinka Krásových s malinkou Haidie, která soutěžila v kruhu štěňat. Byla to její druhá výstava a skončila Velmi nadějná, s paničkou byly moc šikovný. Teta Kejtyna skončila ve třídě otevřené na krásném třetím místě – V3 a odnášela si pohár.

 Všechny tři holčiny celý den tak vyčerpal, že šly velmi brzy do pelechu, resp. Kejťas do plastové židle, Feebee do křesla. Je co říct, že náš závisláček se nechala zavřít do pokoje a spinkala :)

V neděli byla od rána strašná zima, všichni jsme byli celkem unavení, ale vydrželi jsme to a zúčastnili se i nedělního posuzování.

Tentokrát posuzovala rozhodčí Linda Costa a náš Fíboušek dostal Velmi dobrou, i když podle mě byla lepší než v sobotu. Ale to nevadí, třeba se zadaří někdy jindy. Malinká Haidie tentokrát dostala jen Nadějnou a teta Kejtyna odešla s Výbornou.

Suma sumárum, myslím, že celý víkend byl pro všechny úspěšný, i když vyčerpávající :) Sešla se fajn parta, povídalo, jedlo, pilo, vystavovalo, prostě se to povedlo. Děkujeme a doufám, že se zase brzy uvidíme ...

pár fotek najdete na

https://o2cko.rajce.idnes.cz