Klubová výstava ČKRR Hustopeče

17.05.2009 22:14

Tento víkend jsme po pracovním pátku na baráčku začali na chatičce u Vlašimi. Po výborném obědě Jiříkovi maminky jsme až do večera trávili den venku, na čerstvém vzduchu. Feebee se pořádně vylítala, vyblbla a už asi tušila, co ji v neděli čeká, tak dělala strááááášně unavenou.

V neděli, brzy ráno, jsme vyrazili do Hustopeč na klubovou výstavu ČKRR. Cesta byla docela dobrá, že i Fíbíčko si někdy dokonce lehla. Po příjezdu jsme vyhledali místečko ve stínu, rozložili židličky a deku, pozdravili se s kamarády a vyrazili na krátkou prochajdu.

Tentokrát jsme si říkali, že berušku musíme nechat v klidu a ve stínu, aby se neuvařila, protože začínalo být opravdu vedro. Jenže Feebee nám to nandala hned dopoledne – byla nevrlá, netečná, otrávená, znuděná a unavená. Vzali jsme jí sebou tentokrát pořádnou deku jako pelíšek, ale ona, na protest, si vždy lehla těsně vedle, když je to její oblíbená dečka…

Když měla jít s Martičkou do kruhu, museli jsme s Jiříkem zmizet. Pozorovali jsme ji z dálky a říkali si, že můžeme jet rovnou domu, protože vůbec nic nechtěla dělat. Dnes sice ukázala zoubky :o), ale nenechala si od pana rozhodčího (Vladimír Piskay) sáhnout na ocásek. No a běh, to jako obvykle se málem uškrtila na vodítku. Když pan rozhodčí nahlas, pro obecenstvo, sděloval výsledky, schováni za keřem, jsme se s Jiříkem už pakovali domu. Jaké ale bylo překvápko, když úplně splavená Marta a úplně znechucená Feebee štrádovaly na místo 3tí!!! No bomba, takže se holky umístily! Děkujeme, moc děkujeme Martičce, za super práci. Fíbíčko dostala (konečně :o)) pohárek a taky kostičku, z které měla děsnou radost (ale větší měla určitě z toho, že už jedeme domů :o)).

Naše kočička už teď spokojeně spinká, poblíž má vyhranou kostičku, kterou občas olízne. Tak aspoň něco „dobrého“ má z toho, pro ni děsného, dne :o)

Jen pár fotek opět na www.o2cko.rajce.idnes.cz