Mezinárodní výstava Litoměřice

25.05.2008 21:49

25.5.2008 se konala MV v Litoměřicích, což byla naše druhá absolvovaná výstava.

Sešlo se nás tu opravdu hodně, kromě M+M s Dargem a Miloškem, dorazili i Krajánci s Cathleen (teta Feebee) a dokonce přijela i naše psí kámoška ze sídliště, Terezka.

Marta šla opět do kruhu s Outůčkem (tak FB říká Marta, protože já i Jirka pracujeme v O2). My se zase museli schovat, aby Fíbouš nevyváděla, jenže …

Naše dračice už v kruhu, kde bylo tuším 10 fenek, přetrhla Martě kovovou předváděčku (Marta na ní vodí psíky už hodně dlouho) a zdrhla pryč. Naštěstí jsem zrovna držela klobásu a stála za rohem, takže se nám ji podařilo odchytit. Jedna milá paní Martě kolegiálně půjčila kožené vodítko, tak holky mohly výstavu dokončit. No ale teď záleželo na panu rozhodčím Polgárovi, zda je nevyrazí. Naštěstí ne, za což moc děkujeme, jen prohlásil, že fenka je nádherná, ale handlerka špatná :o).

Když se rozdělovala pak oceněná místa a Marta s Feebee skončily na 1., málem to s námi švihlo ... Fíbíčko dostalo V1 CAJC – mladých, a naše první medaile byla doma.

Pak jsme se ještě zůčastnili soutěže o BOBa a nejhezčího psa výstavy, ale tam už to bylo bez umístění, ale to nám nevadilo.

Všichni jsme to zvládli bez úhony, i když Marta dlouho vítězství nemohla uvěřit …

Takže Martě a jejímu handlerství veliký dík.