MVP Praha 5.5.2012

06.05.2012 10:19

Tentokrát se výstava konala v Praze, vstávat jsme s Ash nemusely brzo, ale jak je mrňousek naučená vstávat v pět, tak ani tentokrát se nám budíček nevyhnul :) V Letňanech na výstavišti jsme byly tedy časně ... No co, aspoň jsme se v klidu "zabydlely" a pokecaly s dalšími ranními ptáčaty :)

Kruh měly tentokrát fenky samy pro sebe, což nám vyhovovalo časově. Posuzovala švédská rozhodčí Sara Nordin a dávala si záležet. Po štěňátkch přišla na řadu třída mladých a jako obvykle našlápnutá - 24 přihlášených. Ve finále do kruhu nastoupilo 21 fenek, ale i tak je to dost.

Všechny tři holky z Pacova jsme byly v první posuzované skupině. Paní rozhodčí to brala skutečně důkladně, takže to trochu trvalo. No, nakonec si Ash vyběhala Výbornou bez umístění, ale s moc pěkným posudkem - teda aspoň mně se líbí :)

"Samičí, velmi dobře vyvynutá fena s dobrými proporcemi a hezkými liniemi, vyvážená hlava, ale měla by mít silnější spodní čelist, hezký výraz, dobrý krk, normální úhlení, dobrý hrudník, silná kostra, dlouhý hezký ridge, hezké osvalení, dobrý pohyb, velmi pěkná povaha - výborná"

Skóre holek z Pacova, za foto děkujeme Oli Krásovic ...

Ashley - V

Virgie - VD


Aisha - V