Oblastní výstava Kunratice

20.06.2009 12:35

Po měsíční pauze jsme se s Feebee zúčastnily výstavy, tentokrát to byla Oblastní výstava v Kunraticích. Konečně jsme se dočkaly a nemusely se trmácet lán světa, do Kunratic jsme mohly dojít pěšky, ale vzhledem k lenosti Fíbouška při běhu, jsme radši jeli autem ...

Naši skupinu psíků hodnotil rozhodčí p. Hejda. Kruh byl rozumně veliký, park super a počet přihlášených RR taky (3) :o). Docela dlouho jsme čekaly, než na nás přišla řada, Feebee se stačila proběhout s holkama z Masnerova, promoknout a nasadit svůj otrávený výraz.

Když jsme konečně vlezly do kruhu, pan rozhodčí se rozhodl dračici změřit - hmmmmmmmmmmm, problém, prostě nechtěla a bála se, zbrklouš jeden. Nakonec se to přece jen nějak povedlo, dokonce se i tak nějak normálně postavila. Pak se šlo na běh, který tentokrát zvládla dobře.

Dneska jsem se musela i smát, když se nechtěla změřit, probíhaly mi hlavou snad všechny výstavy, které máme spolu za sebou, protože ani jedna nebyla v klidu ... jednou zuby, pak postoj, teď měření, pak všechno dohromady. Kdybysme spolu fakt netrénovaly (i s obecenstvem a psíkama) tak neřeknu, ale tohle asi fakt dělá naschvál. Ale nemůžu se na ní zlobit, je trvdohlavá - víme po kom :)

Nakonec šla Fee s domu s V1 a Vítězem třídy, byla unavená, ale to ještě netušila, co ji odpoledne čeká - vyrazili jsme s Jiříkem na návštěvu do Korycan ...

Z výstavy sice nemáme fotky, ale za to spousty jich je od miminek.

www.o2cko.rajce.idnes.cz