Silvestr 2008 na Šumavě

02.01.2009 17:34

Na konec roku 2008 jsme se s Jiříkem moc těšili, protože po dlouhém roce jsme konečně měli opravdovou dovolenou (žádný makání na domečku, ale pohodička :-)).

Domluvili jsme se s Krajánky, že vyjedeme na Šumavu k jejich známým. Vyrazili jsme 29.12. a trávili tam volné chvilky až do 1.1.2009. Počasí nám celou dobu přálo – sice nebyl sníh, ale mrzlo, žádný bahýnko a všechny dny nádherně svítilo sluníčko. Takže parádní klima pro procházky s holkama. Vycházky byly výborný, jedna dopoledne a po obídku další, takže Feebee, Boný a Kejtyna blbly, lítaly, čmuchaly, klouzaly se na zamrzlém Lipně o sto šest. Naše beruška začala trochu se zpožděním hárat, tak jsme byli rádi, že je takhle jen mezi fenkama a nemusíme se bát, že by někde na ni hupsnul pes. Aspoň si odbyla týden na vzduchu a teď, zpět doma, už to nějak přežije.

Jak jsem již zmiňovala, holky blbly, nejvíc naše zlobidlo. Je to ještě třeštiprdlo, ta co se naotravovala Ketjyny … dorážela na ni, štěkala a vrčela, aby ji vyprovokovala aspoň na chvilku k blbinkám, až jsme ji chvílema chtěli hodit do zamrzlého Lipna :-) (ale neudělali jsme to – je to naše zlobivý mimi, ale pracuje se na nápravě :-)).

Zkrátka, dovolenou jsme si užili, vyvětrali sami sebe i naše psíky, nachodili spoustu kilometrů (kontrola proběhla díky krokoměru Nadi :-)),pobavili se, hodně jsme se nasmáli a někteří z nás doháněli alkoholový deficit za ¼ rok :-)

Děkujeme Krajánkům za super společnost a vůbec možnost strávit takto těch pár dní.

Foto je opět uloženo na

www.o2cko.rajce.idnes.cz