Víkend A-Teamu

20.05.2012 17:32

Pacovský A-Team bude mít skoro za měsíc narozeniny, tak jsme se s Jiříkem rozhodli, že se někde pokusíme všichni setkat, samozřejmě včetně zrzavých mrňousků. Dalo to docela práci najít nějaké ubytování, kde by nás nechali s RRkama a v takovém množství. Nakonec se ale povedlo a my na víkend, v domluveném termínu vyrazili v sestavě – páníci s RR Feebee, Ashley, Aaronkem, Virgie, Aimee, Aishou a Aby. Emička, Ritchie a Arwen bohužel z omluvitelných důvodů nemohli, ale příště určitě s námi pojedou :o)

V areálu Starého rybníka u Zbraslavic (Kutná Hora) sice pejsci mají být přivázaní, ale naštěstí nám povolili mít zrzounky volně, za co moc děkujeme, protože to byla paráda. Celý areál je vybaven pro sportovní vyžití a je tam strašně moc místa – klidně si tam dovedu představit klubovku :o)))) - v okolí jsou lesy, takže parádní místo nejen na dlouhé procházky …

Takže jsme se sešli, popovídali, vyblbli (s Peťou Šplíchalovou jsme vlezly do Tarzan parku – zespodu to tak strašně nevypadá :o)), RR si zaběhali, vykoupali, unavili – zkrátka myslím, že jsme si to všichni užili.

Díky všem a brzy zase naviděnou!

Aisha, Jíťa, Klárka, Tom, Míša, Virgie, já (Jiřík je za fotoaparátem), Ashley, Feebee, Sabinka, Honzík, Vašek, Yvča, Aimee, Kubík, Aby, Alenka, Peťa, Aaronek, Martin

 

Jako víkendový bonus jsem si s Ashley odskočila do Kutné Hory na Oblastní výstavu na zámku Kačina. Posuzovala vtipná paní rozhodčí Ludmila Pavlíková a Ashley v tom vedru vyskákala V1, Vítěz třídy - opět jsem ráda za pěkný posudek :)

Fotky z víkendu jsou zde a další fotky od Míši tady.