Víkend v Korycanech

25.10.2008 20:09

 

Poslední říjnový víkend jsme navštívili s Feebee její rodnou chovatelskou stanici v Korycanech a domluvili se s Krajánkovými, že si trochu "odpočineme" v hospůdce.

V pátek jsme s Jiříkem vyrazili brzy z práce, abychom dojeli v rozumný čas do Korycan a šli ještě s holkama na procházku. Jako obvykle jsme s Naďou a holkama vyrazili do polí. Kejťas jako zkušený lovec se vydala hned po stopách zvěře no a naše Fíbíčko se hned přidalo. Aspoň Bonýna je rozumná a hlídá si paničku. Holky lítaly po poli jako splašený, až jsme je někdy ztratili úplně z dohledu. Naštěstí se ale vždycky vrátily a my mohli jit zpátky domů a vyzazit za večerní zábavou do hospůdky. Večer se vydařil a všichni jsme šli celkem unavení spát :o)

V sobotu dopoledne, byly holky celý natěšený (lidská rasa o něco méně :o)), tak jsme vzali foťák a vyrazili znovu na prochajdu. Říkali jsme si, že dnes jsou holky v tom běhání nějak línější oproti včerejšku, ale jak jsme se mýlili ... Feebee, Kejťas i Boný proháněly všechno co se pohnulo :o)

Jiříkovi se povedlo nafotit pár pěkných fotek, k dispozici opět na

https://o2cko.rajce.idnes.cz/Korycany_25102008

Víkend se moc povedl, Krajánkům děkujeme za společnost, za azyl a dobré papání a doufám, že jim to budeme moci brzy oplatit!