Výstava České Budějovice

19.04.2008 21:45

Byla sobota 19.4.2008 a my se brzy ráno vydali do Českých Budějovic na naši první výstavu.

Dojeli jsme na místo určení a protože to byla dlouuuhá cesta, tak nám Feebee nechala v kufru dáreček – poblinkala se :o). Rychle jsme to uklidili a vydali se na obhlídku terénu. Nebylo moc přívětivé počásko, byla zima a pršelo.

Po chvilce přijela Marta s Maaroshem a přivezli sebou Darga (tatínka FB) a Miloška. Kluky nechali v autě a jali se nás seznámit s průběhem soutěže – začátek vždy s nějakým povzbuzením do jedné i druhé nohy :o).

Pak jsme si šli vyzvednout katalog a číslo do kruhu.

Protože jsme byli nováčky na výstavním poli, a Marta nás vlastně skoro donutila se zúčastnit, požádali jsme ji, aby nám Fíbíčko vystavovala. Souhlasila a vzala si našeho závisláčka stranou, aby mohly holky vyzkoušet, jak jim to spolu půjde. Protože je Marta zkušená handlerka, tak to zas nebylo tak hrozný, ale stejně se zapotila.

Kolem 12té hodiny přišly holky na řadu. Myslím, že ve skupině soutěžilo 8 fenek. My s Jiříkem museli jít pryč a sledovat, pokud možno, z úkrytu, protože závisláček nás pořád vyhlížela.

Po velikých nervech vyhazovu ostatních fenek, zbyly jen 4 a naše beruška mezi nimi. Bylo mi hrozně a Jirka na tom nebyl o nic lépe, oba jsme se klepali … no zažívali jsme stav podobný infarktu :o).

Když pak paní rozhodčí M. Viktorinová Feebee poslala na 3. místo, málem jsme se oba rozbrečeli.

Byli jsme na naši malou kočandu pěkně pyšní. Ještě k tomu přidávalo to, že od lidí okolo kruhu, jsme slyšeli, jak je moooc krásná … no jo, stali se z nás pyšní „rodiče“.

I když si moc dobře uvědomujeme, že stupně vítězů pro nás nebudou připraveny vždy, rozhodli jsme se, že další výstavu zkusíme znovu.