X. Pojizerská výstava psů

11.04.2009 17:59

V tento krásný slunný den jsme se s Feebee vydali na X.Pojizerskou výstavu psů (krajská). Společnost nám tentokrát dělaly holky Krásovic - Oli, Terka a Haidie. Tentokrát byl kruh v hale, ale protže bylo vedro, trávily jsme většinu času venku na trávě. Holky se pěkně vyřádily, sem tam se k nám někdo přidal. Nejvíc si ale holky zablbly s Monou (Illy z Údolí Rožnova).

Po hodně dlouhém čekání, asi v půl druhé, se konečně dostali na řadu RR. Nejprve šla předvést Oli Haidie, holky skončily s VD3 - gratulace!!! Pak jsme na řadu nastoupily s Feebee. Jak byl celý den v klidu a Fíbíčko poslouchala, tady jako když do ní střelí - nechtěla běhat, bála se rozhodčího, takže zoubky byl zase problém. Ale nakonec jsme to nějak zvládly (kolují i zvěsti, že je to díky mému výstřihu :o)) a beruška vybojovala V1, Vítěz třídy. Huráááá :)

Cestou do Prahy jsme se ještě zastavily na baráčku, mrknout se na páníčka, ale Fíčku se moc nechtělo z auta, tak jsme jen v rychlosti zkoukly pracanty a jely domu. Teď už kočička spokojeně oddechuje, dospává to brzské ranní vstávání ...

Děkujeme dnes Oli, Terce a Haidie za dnešní milou společnost a brzy se opět těšíme.

Fotky, jako obvykle, jsou na  www.o2cko.rajce.idnes.cz